خانه / آشپزی / کیک اسفنجی

کیک اسفنجی

  آماده شده برای 0 نفر

  زمان لازم برای آماده سازی 20 دقیقه

  زمان لازم برای پخت: 60

موادلازم:

1 – کره 1 لیوان
2 – شیر 1 لیوان
3 – وانیل 1 قاشق چای خوری
4 – شکر 2 لیوان
5 – آرد 3 لیوان
6 – بیکینگ پودر 3 قاشق چای خوری
7 – نمک 3 پینچ
8 – تخم مرغ 4 عدد

شرح و مراحل پخت:

فر رو روی درجه 180 سانتیگراد 350 فارنهایت قرار بدید .کره و شکر و وانیل رو خوب بزنید تا رنگش  سفید بشه.بعد که کاملا پف کرد و رنگش روشن شد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه کرده و خوب بزنید. .  مهمه که خوب هم بزنید توی کیفیت کیک خیلی تاثیر میذاره.

آرد و بیکینگ پودر و نمک رو ویسک کنید. و یا الک کنید.3 پنس نمک یعنی چقدر؟ جواب: اگه شما انگشت شست و اشاره رو توی نمک فرو کنید و بعد دو انگشت رو به هم بچسبونید… هرچی نمک بین دو انگشتتون بمونه یعنی یک پنس. ولی اگه با این شیوه راحت نیستید میتونید با نمکدون سه بار روی آرد بپاشید. فقط سه بار و نه بیشتر. سوراخهای نمکدون هم زیاد بزرگ نباشه.حالا یک سوم آرد رو توی مخلوط ریخته و هم بزنید.

بعد نصف شیر رو بریزید و هم بزنید…بعد نصفی از آرد باقی مونده…بعد بقیه شیر…بعد هرچی آرد مونده…پس به ترتیب مواد رو اینطوری مخلوط میکنیم. زیاد هم هم نزنید. برای هر مرحله پنج ثانیه کافیه.

باید همون موقع که فر رو روشن کردید به اندازه کف قالب کاغذ روغنی ببرید و کف قالب رو کاغذ انداخته و بعد کف و دیواره رو چرب کنید. مواد رو توی قالب ریخته و قالب رو سه بار بالا آورده و به سطح بکوبید تا هوای اضافی خارج شه.حالا بذارید بپزه تا زمانی که کارد رو که توی کیک فرو میکنید تمیز بیرون بیاد. برای من دقیقا یک ساعت شد ولی فر تا فر فرق میکنه. از بعد از نیم ساعت دیگه مرتب چکش کنید که یه وقت زیادی تو فر نمونه و خشک نشه. توجه داشته باشید که کیک باید نرم و لطیف بشه و اگه زیاد توی فر بمونه خشک میشه و دیگه اون کیفیت عالیش رو نخواهد داشت.از فر خارج کرده و اجازه بدید سرد شه. ممکنه چند میليمتر پفش بخوابه. ولی فقط چند میل. یعنی زیاد محسوس نیست نگران نباشید.  در کل یک کیک با قطر 25 و ارتفاع 10 سانت خواهیم داشت

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code