خانه / آشپزی / کلوچه خرمایی با رویه عسلی

کلوچه خرمایی با رویه عسلی

  آماده شده برای 12 نفر

  زمان لازم برای آماده سازی 150 دقیقه

  زمان لازم برای پخت: 30

موادلازم:

1 – آرد 4 پیمانه
2 – شکر 1/2 پیمانه
3 – تخم مرغ 2 عدد
4 – روغن مایع 1/2 پیمانه
5 – آب (یا شیر) 1/2 پیمانه
6 – مایه خمیر 2 قاشق مربا خوری
7 – خرما 1/2 بسته
8 – گلاب 1/2 پیمانه
9 – هل (پودر) 1/2 قاشق مربا خوری
10 – دارچین (پودر) به میزان لازم
11 – عسل به میزان لازم

شرح و مراحل پخت:

1 – ابتدا داخل شیرولرم شکروخمیر مایه ریخته روی ظرف را میپوشانیم ده دقیقه زمان میدهیم تا عمل بیاید.

2 – شکر.تخم مرغها.وانیل را با همزن میزنیم تا مخلوط سفید رنگ شود سپس روغن مایع را اضافه کرده با همزن دستی مخلوط مایع خمیر و سپس آردا لک شده و نمک را اضافه کرده تا جایی که امکان دارد باهمزن دستی وسپس خوب ورز میدهیم

3 – به خمیردو ساعت در جای گرم استراحت میدهیم روی آن رامیپوشانیم

4 – دراین فاصله خرماها راپوست گرفته هسته ها را در میاوریم بقیه مواد میانی را اضافه کرده روی حرارت میگذاریم تا مخلوط شده و آب آن تبخیر شود و بصورت خمیری دربیاید.

5 – خمیر عمل آمده را دوباره کمی ورز داده از مواد میانی داخلش ریخته وگلوله میکنیم یادرصورت تمایل دور آنرا با قیچی برش میدهیم

6 – بیست دقیقه دیگر روی کلوچه هاراپوشانده و بعد از آن بامخلوط زعفران و زرده تخم مرغ بوسیله برس میپوشانیم و در فر بادمای 180 ازپیش گرم شده  تازمانی که روی کلوچه ها طلایی شود میگذاریم زمانیکه از فردرآوردیم روی آنها عسل مالیده وبامغز دلخواه تزیین میکنیم

نکات کلیدی: درهنگام طبخ ازظرف آب جهت خشک نشدن کلوچه ها استفاده شود

پیشنهاد سرآشپز: میتوان از مغز گردو لابلای مواد میانی استفاده کرد

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code