خانه / آشپزی / کباب بره شکم پر

کباب بره شکم پر

آماده شده برای 6 نفر

  زمان لازم برای آماده سازی 60 دقیقه

  زمان لازم برای پخت: 120

موادلازم:

1 – گوشت بره (بره تازه بدنیا امده (تودلی)) 1 عدد
2 – پیاز 1 عدد متوسط
3 – روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
4 – سرکه سفید 2 قاشق غذا خوری
5 – آویشن به میزان لازم
6 – سیب زمینی (نگینی) 3 عدد متوسط
7 – کشمش 1 لیوان
8 – لپه (پخته شده) 1 لیوان
9 – پیاز (خلالی سرخ شده) 3 عدد متوسط
10 – خلال بادام (و گردو) به میزان لازم
11 – قارچ (خوردشده) 1 پیمانه
12 – نمک
13 – فلفل به میزان لازم

شرح و مراحل پخت:
بره شکم پر
کباب بره شکم پر به روش سفره ی خانه ی ما
مواد مرینت بره
پیاز
فلفل سیاه
نمک
سرکه سفید
پودر اویشن
روغن زیتون
همه مواد را میکس کرده بره را اغشته به مواد کرده ودر ظرف پلاستیکی یا چینی به مدت 2 ساعت در یخچال میزاریم
مواد برای داخل شکم بره و تزیین دورش
3 عدد سیب زمینی متوسط مکعبی  ریز خرد شده و سرخ شدچ
کشمشو
لپه پخته
قارچ
پیاز  خلالی سرخ شده
بادام خلالیو
گردو  خرد شده
نمک زرد چوبه فلفل دارچین
همه مواد را باهم مخلوط کرده  و اماده  برای پر کردن شکم بره
حالا بره را با یک سر پیاز و زرد چوبه فلفل  و چند لیوان اب میزاریم نیم پز بشه بعد بره را توی یک سینی که قراره بره تو فر گذاشته و شکمش را
پر میکنیم و به مدت 1 تا 2 ساعت توی فر از قبل گرم شده روی درجه 180 میزاریم بستگی به فرتون  داره
در اواسط پخت کمی روغن و زعفران دم داده روش میریزیم و بعد نوش جان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code