خانه / آشپزی / نحوه بو دادن قهوه در منزل

نحوه بو دادن قهوه در منزل

همه ما دوست داریم مواد غذایی تازه و دست ساز که خودمان در تهیه آن نقش داشته باشیم داشته باشیم و برای انجام این کار ها هر چند مشقت و سختی بکشیم ولی از این کار لذت می بریم و این مواد برای ما طعم متفاوتی خواهند داشت یکی از این مواد غذایی که برای ما شگفت انگیز است قهوه است که البته از مرحله بو دادن تا دم کشیدن و انجام این مراحل برای ما جذاب و لذت بخش است با هم در این جا می آموزیم که چگونه قهوه را بو بدهیم .
ابتدا قهوه سبز مرغوب که بهترین آن برزیلی آن است را تهیه کنید و البته نوع مرغوب آن دانه های اضافی و اشغال در داخل آن نیست و قبل بو دادن باید آن ها را تمیز کنید .
حالا نوبت بو دادن است که البته در دستگاه مخصوصی آن را انجام می دهند ولی برای ما که در منزل این کار را انجام می دهیم یک قابلمه روحی و یک کفگیر فلزی بزرگ کافیست .
مدت زمان مورد نیاز برای بو دادن نیم ساعت با شعله زیاد و 15 دقیه با شعله کم است .
در حین بو دادن مدام باید قهوه ها را زیر و رو کنید تا نسوزند البته اگر همه یک دست نبودن ناراحت نباشید این طبیعی است .
مقدار بو دادن قهوه در طعم آن موثر است و هر کدام از این درجات بو دادن باعث می شود که قهوه ای متفاوت با نام متفاوت داشته باشیم مثلا قهوه ای که زیاد بو بدهیم در حدی که روغن آن بیرون بیاد قهوه ایتالیایی است و کاملا سیاه است .
بعد از بو دادن باید آن را آسیاب کنیم تا آماده دم کشیدن شود .
دقت کنید قهوه نیز مانند چای احتیاج به دم کشیدن دارد نه جوشاندن پس آن را به هیچ وجه نجوشانید و آن را یا در قهوه ساز درست کنید و یا در یک فلاکس بریزید و درب آن را ببندید تا بماند و مدت یک ساعت نیم صبر کنید و بعد نوش جان کنید .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code