خانه / آشپزی / مینی تارت اسپایسی

مینی تارت اسپایسی

 

آماده شده برای 8 نفر

زمان لازم برای آماده سازی 30 دقیقه

زمان لازم برای پخت: 30

 

موادلازم:

1 – پنیر (صبحانه) 120 گرم
2 – کره 100 گرم
3 – تخم مرغ (متوسط) 4 عدد
4 – سس (سیر تند) 2 گرم
5 – آرد گندم 120 گرم
6 – بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
7 – زیتون (سیاه – ریز شده) 2 قاشق سوپ خوری

 

شرح و مراحل پخت: قالب ساوارین را چرب کنید

فر را یک ربع زودتد روشن کنید

پنیر کره و زرده تخم مرغ را با هم زن برقی  یک دقیقه بزنید و سس فلفل را به ان اضافه کنید

در کاسه ای جداگانه سفیده تخم مرغ را بزنید تا فرم بگیرد کافیست از هم زدن زیاد اجتناب کنید که باعث خشکی ساوارین میشود

ارد و پیگیگ پودر را الک کنید مواد خشک را به زرده افزوده و کم کم سفیده ها را در دو نوبت به ان اضافه کنید و با لیسک هم بزنید

مواد یک دست شود

اخر کار زیتون را اضافه کنید و مواد را داخل قیف ریخته و دو سوم قالب را پر کنید

قالب را روی سینی دیگری قرار دهید و داخل فر  طبقه وسط بگذارید و به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر بماند

از فر بیرون اورده و از قالب در بیاورید تا خنک شود

داخل ساوارین را به دلخواه  می توانید از مواد گوشتی ، کشک بادمجان ، میراز قاسمی و …………..پر کنید

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code