معماری
خانه / آشپزی / موس شکلات

موس شکلات

  آماده شده برای 6 نفر

  زمان لازم برای آماده سازی 20 دقیقه

  زمان لازم برای پخت: 10

موادلازم:

1 – شیر 250 میلی لیتر
2 – شیر عسل 100 گرم
3 – زرده تخم مرغ (بزرگ) 2 عدد
4 – شکر (دانه ریز) 50 گرم
5 – پودر ژلاتین 15 گرم
6 – آب 60 میلی لیتر
7 – پودر کاکائو (تلخ) 30 گرم
8 – پنیر خامه ای (بدون نمک) 180 گرم
9 – پودر فلفل قرمز 1/8 قاشق مربا خوری
10 – سس شکلات (برای تزئین) 1/2 پیمانه
11 – بریلو (شکلاتی) 2 قاشق سوپ خوری
12 – گردو (خرد شده – نگینی) 1/2 پیمانه
شرح و مراحل پخت:

1 – پودر ژلاتین را به همراه آب مخلوط کرده و به روش بن ماری حل کنید

2 – شیر و شیر عسلی را روی حرارت گذاشته تا داغ شود نیازی به جوشیدن نیست

3 – زرده تخم مرغ را با شکر به وسیله مفتول هم بزنید

4 – ژلاتین حل شده را به شیر عسلی اضافه کنید و مواد بدست آمده را به تدریج به زرده تخم مرغ اضافه کنید و مدام هم بزنید تا باعث بریده شدن تخم مرغ نشود حالا مواد را کنار گذاشته تا سرد شود

5 – پودر کاکائورا با چند قاشق آب مخلوط کنید به پنیر اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا صاف و یک دست شود

6 – مواد را به مایعی که حرارت خود را از دست داده اضافه کنید

7 – داخل قالب ریخته و مدت 6 ساعت در فریز گذاشته تا موس بسته شود

از فریزر بیرون اورده و تزئین کنید

نکات کلیدی:

برای همزدن از مفتول استفاده کنید تا باعث کف کردن روی موس نشود نیم ساعت قبل از سرو از فریزر در بیاورید داخل یخچال گذاشته تا بتوانید روی ان را تزئین کنید قالب موس را روی سینی قرار دهید بعد داخل فریزر بگذارید

پیشنهاد سرآشپز:

میتوانید از ژله بلوبری هم استفاده کنید برای مواد میانی برای این کار از قالب کوچک استفاده کنید بعد از بسته شدن ژله آنرا وسط موس قرار دهید بعد داخل فریزر بزارید تا بسته شود

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

قالب وردپرس