خانه / آشپزی / لواشک زرشک تازه

لواشک زرشک تازه

  آماده شده برای 0 نفر

  زمان لازم برای آماده سازی 120 دقیقه

  زمان لازم برای پخت: 60


موادلازم:

1 – زرشک (تازه) 1 کیلوگرم
2 – نمک به میزان لازم
3 – آب 1 پیمانه
شرح و مراحل پخت:
1-به اندازه دلخواه زرشك برداريد زرشك را خوب پاك كنيد و چوب هاي اضافه انرا بگيريد
2-زرشك هارا بشوريد در ابكش بزاريد
3-اندازه قابلمه جوري باشد كه هنگام جوشيدن سرازير نشود
4-زرشكهارا با اب روي شعله قرار داده تا بجوشد
5-هنگامي كه اب به دانه هاي زرشك نفوذ كرد و مقدار كم از اب باقي مانده بود در ظرف ريخته و داخل مخلوط كن ريخته تا خوب ميكس شود
6-روي كف سيني سلفون كشيده و آن را چرب كنيد و لواشك را خيلي نازك  با کاردک پهن كنيد تا زودتر خشك شود
زرشك تازه در فصل پاييز وجود دارد پس براي خشك كردن آن افتاب دلخواه وجود ندارد
7-سيني را در معرض باد پنكه گذاشته تا سريع خشك شود يا در بالكن ، فضاي باز تا خشك شود ،كنار شوفاژ يا بخاري هم قابل خشك كردن است
8-در معرض نور آفتاب اگر بود دو سه روز طول ميكشد تا خشك شود
9-از اين لواشك بخاطر ترش بودن ميتوانيد داخل خورشت ها و يا سوپ ها هم استفاده كني.
10ميتوانيد انار و يا ميوه دلخواه هم به لواشك اضافه كنيد بنا با سليقه خودتان
قابل نگهداري تا يك سال است

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code