خانه / آشپزی / لازانیا لقمه ای

لازانیا لقمه ای

آماده شده برای 6 نفر

  زمان لازم برای آماده سازی 60 دقیقه

زمان لازم برای پخت: 45

موادلازم:

1 – لازانیا 1 بسته
2 – گوشت چرخ کرده 250 گرم
3 – قارچ 250 گرم
4 – فلفل دلمه ای 1 عدد بزرگ
5 – رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
6 – زردچوبه (و آویشن) 1 قاشق چای خوری
7 – ادویه (نمک وفلفل سیاه) به میزان لازم
8 – پنیر پیتزا 250 گرم
9 – پیاز 1 عدد

شرح و مراحل پخت:
  1. درقابلمه نسبتا بزرگ آب ریخته ودوقاشق نمک وروغن ریخته ومیزاریم تاجوش بیاد
  2. لازانیا رادرون آب جوش ریخته ومیزاریم ده دقیقه بجوشه
  3. ورقه های لازانیارودرون آبکش ریخته وکامل میشوریم
  4. ورقه هارودونه دونه کرده ومیزاریم آبش بره تایکم حالت چسبنده بشه ولی بهم نچسبه
  5. مایه لازانیاروبه این ترتیب آماده میکنیم:پیازروتفت داده وزردچوبه میزنیم بعدگوشت رواضافه کرده وتفت میدیم وقارچ های ورقه ای وفلفل دلمه ای نگینی رواضافه میکنیم وتفت میدیم تاآب قارچ کامل خشک بشه ونمک وادویه هارواضافه کرده ورب هم اضافه میکنیم وتفت میدیم
  6. ورقه های لازانیارودونه دونه پهن میکنیم وروش ازمایه گوشتی میریزیم وبعدهم مقداری پنیرریخته ورول میکنیم
  7. رول آماده شده روازوسط میبریم وتوی ظرفی که میخوایم توی فربزاریم وکمی هم چرب کردیم به طورکامل میچینیم
  8. وقتی ظرف کامل پرشدروی رول هامون مقداری پنیرریخته وتوی فربه مدت نیم ساعت تا۴۵دقیقه میزازیم تاپنیرکاملا آب بشه.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code