خانه / آشپزی / طرز پخت املت

طرز پخت املت

تهیه املت کار آسانیست ولی هر کسی با ذائقه ای دوست دارد آن را میل کند و یا خودش روشی را اختراع کند معمولا برخی ها اصلا املت خوشمزه نخورده اند و به همان املتی که خودشان درست می کنند راضی اند ولی وقتی یه املت خوشمزه می خورند کم کم انگشتانشان حذف می شود پس برای اینکه موقعی که پیش کسی املت می خورید انگشتانتان حذف نشود بهتر است روش ما را هم امتحان کنید .
مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
گوجه نیم کیلو
سیر 2 حبه
نمک , فلفل و ادویه انبه و پودر آویشن به میزان لازم
وقتی گوجه ها را دخل مخلوط کن می ریزیم خودمان را راحت کرده ایم ولی یه املت صاف و صوف داریم که شاید مزه اصلی رو نداشته باشه پس اگز دوس دارید پوستش رو بگیرید اگه نه آنها رو ریز ریز خرد کنید پوست گوجه خاصیت داره اگر ریز بشه زیر دندون هم نمی یاد قبلا مامانم برای املت پیاز داغ می کرد اونم خوشمزست ولی با پیاز داغ و بدون پیاز داغ مزه هاش فرق داره اگه دوس دارید پیاز داغ و سیر داغ اول املت درست کنید و نمک و فلفل رو هم همون اول به پیاز داغ بزنید و بعد گوجه ها رو بریزید در ظرف و بزارید من از املتی که آب بندازه حالم به هم می خوره و این اتفاق زمانی می افته که شما به گوجه ها زمان برای پخت ندید و همین طوری سرخشون کنید بزارید گوجه ها بپزند و باز بشند و بعد هم در ظرف رو باز بزارید که آب گوجه ها کشیده بشند و گوجه ها داخل ظرف جلز ولز کنند و بعد هم تخم مرغ ها رو دونه دونه بشکنید داخل ماهیتابه راستیتش تخم مرغ هم زده بو میده برای اینکه تا سفیده بپزه بوی ضهم از زرده بلند می شه پس زرده ها رو درسته بزارید بمونن و سفید ها را با کمی تکون دادن گوجه با هم مخلوط کنید و بزارید تا سفیده ها سفت شن اگه از زرده شل بدتون میاد آخر کاری اونا را هم بزنید تا وقتی بخواهید بخورید زرده ها خودشونو می گیرند اگر هم نه تخم مرغای گل گلی دارید که خیلی هم عالیند .
اگه پیاز داغ نمی خواید بدون اینکه روغن بریزید گوجه ها را بپزید و بزارید تا آبشون کشیده بشه آخه بدون روغن زودتر آبشون خشک می شه مطمئن شید اصلا آب نداره بعد روغن و سیرتون را اضافه کنید تا هم گوجه و هم سیر سرخ بشن و بعد ادامه ماجرا .
بعضی مواقع گل در چمن هم خوبه گوجه ها رو حلقه حلقه کنید به اندازه کف ماهیتابه حلقه ها نیم سانت قطر داشته باشند نه بیشتر بزارید همون طوری بپزند دست بهشون نزنید و بعد روغن بریزید تا سرخ بشن و بعد ادمه ماجرا راستی برای خوشمزه شدنش می تونید از روغن زرد هم استفاده کنید خیلی بوی خوبی میده .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code