خانه / آشپزی / طرز تهیه کوردن بلو

طرز تهیه کوردن بلو

 

مواد لازم برای تهیه :

سینه مرغ         یک عدد

آرد سوخاری     10 قاشق غذا خوری

آرد               10 قاشق غذا خوری

کالباس           5 ورق

پنیر ورقه ای     5 ورق

بیکینگ پودر     نصف قاشق چای خوری

سیر             یک حبه

تخم مرغ       یک عدد

ماست         3 قاشق غذا خوری

نمک , فلفل , ادویه به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

روش تهیه : ابتدا سینه مرغ را فیله کنید یعنی به طور کامل از استخوان جدا کنید حالا آن را با چاقو به ورقه های نازک ببرید عرض ورقه ها زیاد باشد ولی نازک برش بخورد حالا کمی به آن ادویه و نمک بپاشید و منتظر باشید تا کاملا به خورد مرغ ها برود می توانید با زعفران آن را طعم دار کنید و نصف یک ورق کالباس را روی آن قرار دهید به همراه نصف ورق پنیر , حالا آن را لوله کنید . می توانید برای اینکه لولها مرتب باشد به آن خلال دندان بزنید برای سوخاری کردن , ابتدا در یک ظرف آرد بریزید به همراه بیکینگ پودر و در ظرف بعدی سیر را رنده کنید به همراه تخم مرغ و ماست و با چنگال هم بزنید تا تخم مرغ باز شود و با هم ترکیب شوند و حالا در ظرف بعد آرد سوخاری با دو قاشق آرد ساده به همراه نمک و فلفل و ادویه را ترکیب کنید حالا مرغ های آماده شده را ابتدا در آرد , بعد در تخم مرغ و بعد نیز در آرد سوخاری بقلتانید حالا درون سرخ کن و یا شیر داغ کنی که پر از روغن باشد تا حدی که مرغ ها در آن شناور شوند سرخ کنید توجه کنید ابتدا روغن را داغ کنید و بعد مرغ ها را داخل آن بیاندازید و بهتر است برای پخت بهتر مرغ ها با شعله ملایم سرخ شود .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code