خانه / آشپزی / طرز تهیه پتاژ قارچ

طرز تهیه پتاژ قارچ

برای تهیه پتاژ می توانید در ترکیب آن از قارچ استفاده کنید و یا بدون قارچ این کار را انجام دهید کافیست از ترکیبات آن قارچ را حذف کنید و کره را با آرد تفت دهید تا طعم کره داخل ترکیب باشد .
مواد لازم اندازه مقدار / کالری
قارچ 250 گرم 100 گرم / 27 کالری
آب گوشت نیم لیتر 100 گرم / 169 کالری
خامه 1 فنجان 100 گرم / 350 کالری
آرد برنج 1 قاشق سوپخوری 100 گرم / 366 کالری
زرده تخم مرغ 2 عدد 100 گرم / 339 کالری
آب لیمو به مقدار لازم 100 گرم / 26 کالری
نمک به مقدار دلخواه 100 گرم / 0 کالری
ابتدا قارچ ها را داخل ظرفی با کره تفت بدهید و در ظرف دیگری آرد برنج را با آب گوشت مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا کمی غلیظ شود و بجوشد حالا قارچ ها را اضافه می کنیم در مرحله بعد باید زرده تخم مرغ ها را با آب لیمو و نمک کاملا هم بزنید تا باز شود و به مخلوط اضافه می کنیم و سریع هم زده و از روی شعله بر می داریم و در آخر هنگام سرو روی آن خامه می ریزیم و سرو می کنیم می توانیم در هنگام پخت به آن شیر اضافه کنیم و خامه را کم یا حذف کنیم .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code