خانه / آشپزی / طرز تهیه مرغ کنتاکی

طرز تهیه مرغ کنتاکی

مواد لازم :

ران مرغ به تعداد نفرات ( در اینجا برای 4 نفر ) با پوست

آرد سوخاری 4 قاشق

آرد گندم 5 قاشق

تخم مرغ یک عدد

شیر یا ماست نصف لیوان

سیر یک حبه

نمک , فلفل , زعفران , ادویه به میزان لازم

فلفل دلمه ای نصف یک فلفل

پیاز یک عدد کوچک

جو پرک 4 قاشق

رب انار و سس گوجه در صورت تمایل

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه :

ابتدا مرغ ها را با مقداری آب در قابلمه می گذاریم تا کاملا بپزد برای پخت دو ساعت زمان لازم است تا مرغ ها کاملا مغز پخت شوند به آن فلفل دلمه ای و پیاز که از وسط دو نیم شده و نمک و ادویه اضافه می کنیم و در 10 دقیقه آخر زعفران دم کرده را اضافه می کنیم تا بوی آن از بین نرود سعی کنید تا از آب مرغ فقط کمی به اندازه یک لیوان باقی بماند .

حالا باید مرغ ها را از آب خارج کرده و بعد از کشیده شدن آب آن داخل مخلوط آرد گندم 4 قاشق و بیکینگ پودر می غلتانیم حالا نوبت مخلوط سیر رنده شده , تخم مرغ و ماست یا شیر است یعنی بعد از هم زدن کامل این مواد با هم مرغ های آردی شده را به این مواد آغشته می کنیم و در آخر باید در یک مشما که ترجیحا فریزر نباشد آرد سوخاری ,  آرد گندم یک قاشق , کمی نمک , یک قاشق ادویه مخصوص مرغ و جو پرک که کمی کوبیده شده باشد و بعد از ترکیب شدن این مواد مرغ های آماده شده در مرحله قبل را در داخل این پلاستیک انداخته و بعد پلاستیک را فوت کنید و تکان دهید تا کاملا آغشته شود مرغ های آماده شده را باید داخل روغن فراوان که داغ شده باشد بیاندازید شعله آن را کم کنید تا آرام آرام سرخ شود می توانید در آب مرغ باقی مانده کمی سس و رب انار بریزید و منتظر باشید تا کمی بجوشد و بعد از روی گاز بردارید به مرغ هایتان طعم خوبی می دهد.

برای اینکه سیب زمینی هایتان دقیقا مانند سیب زمینی های مرغ سوخاری شود آن را بزرگ بزرگ خرد کنید و روغن فراوان که برای اینکه روغن کمتر استفاده آن را داخل شیر داغ کن بریزید روغن باید در حدی باشد تا سیب زمینی ها در آن شناور شود حالا بعد از داغ شدن روغن سیب زمینی ها را بریزید و به آن کمی نمک زرد چوبه بزنید و در آن را بگذارید با شعله ملایم سرخ شود سیب زمینی هایتان حتما به همان شکل خواهد شد .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code