خانه / آشپزی / طرز تهیه اشترودل

طرز تهیه اشترودل

برای تهیه اشترودل ابتدا باید خمیر آن را آماده کنید و بعد مواد داخل آن را بعد از نیمه پختن داخل خمیر بریزید و در انتها داخل فر قرار دهید .
مواد لازم برای تهیه خمیر :
آرد 3.5 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
خمیر مایه 1/2 قاشق غذاخوری
شیر یا آب 1 لیوان سر خالی
شکر 1 قاشق غذاخوری سرخالی
نمک 1 قاشق چای خوری
روغن 1/4 لیوان
زرده ی تخم مرغ 1 عدد برای رومال
روش تهیه خمیر :
ابتدا شیر یا آب را ولرم کنید و داخل آن خمیر مایه و شکر را اضافه کنید و درب آن را بگذارید و ده دقیقه زمان دهید تا خمیر مایه عمل بیاید . در یک ظرف تخم مرغ نمک و روغن را ترکیب کنید و بعد از عمل آمدن خمیر مایه آن را نیز با این مواد ترکیب کنید حالا نوبت آرد است که آن را آرام آرام به مواد اضافه کنید بهتر است برای اینکه خمیر پف داری داشته باشید آرد را الک کنید آرد را تا جایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد حالا بعد از ورز ده دقیقه ای خمیر وقت استراحت خمیر است باید خمیر را در محیط گرمی قرار دهید و روی آن را با پارچه بپوشانید و بعد از یک ساعت خمیر آماده است .
مواد لازم جهت مواد داخل اشترودل :
مرغ پخته و ریش شده 3 تکه
قارچ 200 گرم
پیاز یک عدد متوسط
سیب زمینی 2 عدد متوسط
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه ی کافی
سیب زمینی را سرخ کنید و بعد از برداشتن در همان تابه پیاز بریزید و بعد از سرخ شدن پیاز نوبت قارچ است در این مرحله نمک فلفل و زرد چوبه را نیز اضافه کنید بعد از تبخیر آب قارچ مرغ ها را اضافه کنید و به آن رب را اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی رب سرخ شود و به آن سیب زمینی را اضافه کنید حالا مواد آماده است .
روی خمیر را باز کنید و کمی ورز بدهید تا پف آن بخوابد خمیر را پهن کنید و سعی کنید تا زیاد نازک نشود و آن را مستطیلی کنید و مواد را میان آن قرار دهید طرز پیچیدن خمیر سلیقه ای است می توانید آن را صدفی هم بپیچید بعد از پیچیدن آن ها را داخل سینی فر قرار دهید و رویشان را به زرده تخم مرغ آغشته کنید ودر طبقه وسط فر به مدت 30 دقیقه با دمای 180 درجه قرار دهید .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code