خانه / آشپزی / سیب‌زمینی بولانژه

سیب‌زمینی بولانژه

 

مواد لازم :

 

(۱۰ نفر) (۴ نفر)  
۱ کیلو‌گرم ۴۰۰ گرم سیب‌زمینی (Maris Piper) مناسب‌تر است.
۳۷۵ گرم ۱۵۰ گرم پیازی که ریز، اسلایس شده باشد.
۶۲۵ میلی‌لیتر ۲۵۰ میلی‌لیتر عصاره سفید سبزیجات یا مرغ
۱۲۵ گرم ۵۰ گرم کره
۴ ق.غ ۲ ق.غ جعفری تازه چاپ‌شده (درصورت تمایل)
به مقدار لازم به مقدار لازم نمک و فلفل مرغوب

 

طرز تهیه :

  1. فر را تا دمای C  ۲۰۰ْ از قبل گرم کنید.
  2. سیب‌زمینی‌ها را بشویید؛ پوست آن‌ها را بگیرید و مجددا آبکشی نمایید.
  3. سیب‌زمینی‌ها را به‌صورت برش‌های با ضخامت mm2 ببرید. بهترین برش‌ها را برای آخر غذا نگاه‌دارید.
  4. به‌آرامی پیازها را با کره، تفت دهید.
  5. یک سینی فر عمیق (گود) را با روغن، چرب کنید و سیب‌زمینی‌ها و پیازها را لایه‌لایه در آن بچینید و هر لایه از سیب‌زمینی را با نمک و فلفل، مزه‌دار کنید.
  6. سیب‌زمینی‌هایی را که کنار گذاشته بودید؛ منظم روی لایه‌های قبلی بچینید.
  7. عصاره را روی سیب‌زمینی‌ها بریزید.
  8. تکه‌هایی از کره روی سیب‌زمینی‌ها قرار دهید.
  9. سینی را به‌مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن‌ها کمی رنگش عوض شود.
  10. درجه فر را به C  ۱۷۰ْ کاهش دهید؛ کمی سیب‌زمینی‌ها را فشار دهید و به‌مدت یک‌ساعت دیگر در فر قرار دهید تا عصاره، کاملا جذب سیب‌زمینی‌ها شود و کره ذوب‌شده را با قلم‌مو روی سیب‌زمینی‌ها بمالید و درصورت تمایل با جعفری خردشده سرو نمایید.

توصیه : استفاده از کاتر گرد باعث می‌شود؛ دیسک‌های (صفحه‌های گردی) از سیب‌زمینی بتوان برید و ایجاد کرد تا برای رویی‌ترین سطح سیب‌زمینی‌ها استفاده کرد و ظاهری زیباتر به آن بخشید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code