خانه / آشپزی / تیرامیسو با لیدی فینگر

تیرامیسو با لیدی فینگر

آماده شده برای 20 نفر

زمان لازم برای آماده سازی 0 دقیقه

زمان لازم برای پخت: 15

موادلازم:

1 – نسکافه 3 قاشق سوپ خوری
2 – شکر 1/2 پیمانه
3 – آب (جوش) 1/2 پیمانه
4 – خامه شیرین شده 1.5 پیمانه
5 – پنیر (ماسکارپونه) 200 گرم
6 – پودر قند 1/3 پیمانه
7 – بیسکویت پتی بور (و یا فینگر لیدی) به میزان لازم
8 – نشاسته (پودر) 3 قاشق سوپ خوری
9 – شیر 1 پیمانه
10 – شکلات (رنده شده ( در صورت دلخواه )) 1/2 پیمانه
11 – خامه فرم گرفته (در صورت دلخواه) 1 پیمانه
12 – پودر کاکائو به میزان لازم

شرح و مراحل پخت:

  1. نسکافه را در آب جوش ریخته هم زده تا حل شود ، سپس کنار گذاشته تا سرد شود .
  2. پودر نشاسته را الک کرده ، با شکر مخلوط کرده ، شیر را اضافه کرده روی حرارت کم اجاق گاز قرار داده ، مرتب هم می زنیم   تا کمی غلیظ شود .
  3. بعد از غلیظ شدن از روی حرارت اجاق گاز برداشته وانیل را اضافه کرده ، کنار گذاشته تا کاملا” سرد شود .
  4. پودر قند را الک کرده ، با پنیر مخلوط کرده با درجه کند همزن برقی زده و مخلوط نشاسته خنک شده را اضافه کرده ، مخلوط کنید .
  5. خامه را بطور جداگانه فرم داده و به مواد مخلوط شده بالا اضافه کرده با همزن برقی زده تا مخلوط شود .
  6. قالب پانتی کیک را خیس کرده ، کیسه فریزر پهن کرده بطوریکه کف و دیواره قالب را بگیرد .
  7. کف قالب چند قاشق از مواد کرم ریخته ، بیسکویت ها را داخل محلول نسکافه مرطوب کرده روی کرم چیده  تا یک ردیف  پر شود .
  8. روی بیسکویت ها از مواد کرم ریخته با قاشق پخش کرده تا رویش را کاملا” بپوشاند .
  9. به همین ترتیب ادامه داده تا ظرف پر شود ( 2 ردیف فینگر لیدی ) و لایه رویی ( آخر ) کرم باشد .
  10. تیرامیسو را بمدت 5 الی 6 ساعت در یخچال قرار داده تا خودش را بگیرد .
  11. بعد از درآوردن از یخچال بکمک پلاستیک تیرامیسو را از ظرف جدا کرده ، با کاکائو الک شده ، شکلات رنده شده ( در صورت دلخواه ) ، گردو خرد شده و خامه ( در صورت دلخواه ) تزئین کرده ، سر می کنیم .

خوشحالم از اینکه در محفل سبزتان گوشه ای هر چند ناچیز را اشغال می کنم . در کنار خانواده محترم همیشه شاد و پایدار باشید .

نــــــــــوش جــان

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code