خانه / سلامتی / تخم کتان و خواص و مضرات آن

تخم کتان و خواص و مضرات آن

تخم کتان که در برخی موارد آن را بزرک نیز می خوانند از گیاهی به نام کتان گرفته می شود و خاصیت های شگرفی دارد که حتی برخی از آنها را هنوز کشف نکرده اند در اینجا برخی از این موارد را ذکر خواهیم کرد .
تخم کتان دارای آنتی اکسیدان بوده که خواص ضد سرطانی دارد و حتی مانع از رشد سلول های سرطانی در بدن می شود علاوه بر این در آمریکا به این موضوع پی برده اند که مانع سرطان پروستات در آقایان می شود و هنوز دانشمندان به این خاصیت تخم کتان در تعجب هستند و اذعان داشته اند که هنوز خیلی از خاصیت های تخم کتان آشکار نشده است .
تخم کتان دارای فیبر بالایی است و با داشتن چربی های مفید در خود باعث کاهش اشتها و چربی سوزی در بدن می شود از این گیاه با ارزش می توانید قبل از غذا روزانه دو قاشق استفاده کنید تا هم اشتهای شما را به دلیل داشتن روغن در خود کاهش دهد و هم با این چربی های مفید خود باعث سوختن چربی در بدن شما شود هم اینکه این چربی ها باعث فعالیت روده و معده شما می شود و اجازه به جذب غذا نمی دهد .
نکته مهم : از این گیاه مفید فقط روزانه دو قاشق آن هم به صورت پخته و نه خام می توانید استفاده کنید زیرا که در ترکیبات خود دارای سیانید که سم خطرناکی است دارا می باشد این سم در دوز بالا بسیار خطرناک است ولی دوز پایین آن باعث سرگیجه و حالت تهوع می شود .
می توانید این گیاه را به صورت دم کرده که از آن دو قاشق به صورت آسیاب شده زیرا که ممکن است آسیاب نشده آن بدون آنکه در معده جذب شود به همان صورت از بدنتان جذب شود داخل فلاکس یک لیتری بریزید و تا صبح منتظر بمانید و صبح قبل از هر وعده غذایی یک فنجان از آن میل کنید و یا آنکه آن را با ماست به صورت ترکیب شده قبل از غذا میل کنید که در این صورت باید آسیاب شده آن را روی گاز بو دهید و بعد با ماست ترکیب کنید و یا داخل نمکدان بریزید و به همه غذا ها اضافه کنید البته در حین پخت .
دقت داشته باشید در مصرف تمام دارو های گیاهی باید با تجویز صحیح پزشک پیش بروید وگرنه خاصیت منفی در بدن شما ایجاد می کند .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code