خانه / آشپزی / بیــف استراگانف

بیــف استراگانف

  آماده شده برای 6 نفر

  زمان لازم برای آماده سازی 15 دقیقه

  زمان لازم برای پخت: 180

موادلازم:

1 – گوشت (گوساله فیله یا راسته) 500 گرم
2 – قارچ 250 گرم
3 – پیاز 1 عدد
4 – زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
5 – آرد 2 قاشق سوپ خوری
6 – شیر 2 لیوان
7 – کره 50 گرم
8 – خامه 100 گرم
9 – چیپس سیب زمینی (خلالی) به میزان لازم
10 – ادویه (نمک و فلفل) به میزان لازم

شرح و مراحل پخت:

  1. پیاز را خرد کرده با کره تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود .
  2. گوشت را خلالی برش داده ( قطر متوسط به نازک ، دو بند انگشت ) به پیازتفت داده شده اضافه کرده تفت داده و زردچوبه آنرا اضافه می کنیم .
  3. 1 لیوان آب ریخته حرارت زیر اجاق گاز را کم کرده و میگذاریم تا گشت کاملا” بپزد .
  4. بعد از پخت زعفران ( در صورت دلخواه ) و نمک و فلفل آنرا اضافه می کنیم .
  5. قارچ ها را ورقه ورقه کرده و جداگانه با کره تفت می دهیم .
  6. آرد را بمدت 1 دقیقه تفت می دهیم ( با همزن دستی هم می زنیم ) تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی رنگش عوض نشود .
  7. کره را اضافه کرده تا آب شود .
  8. ظرف را از روی گاز برداشته و 1 لیوان شیر سرد را اضافه کرده هم می زنیم ، لیوان بعدی را هم اضافه می کنیم .
  9. ظرف را روی گاز قرار داده هم می زنیم تا یکی دو جوش بزند .
  10. سس رقیق را از روی حرارت اجاق گاز برداشته ، قارچ و گوشت را به آن اضافه کرده ، روی حرارت اجاق گاز قرار داده تا یکی دو جوش بزند .
    هنگام سرو خامه را به مخلوط بالا اضافه کرده ، در ظرف مورد نظر ریخته و چیپس خلالی که از سیب زمینی سرخ شده هم میتوانیم استفاده کنیم رویش میریزیم .

نوش جان ….

نکات کلیدی: سس بیف استراگانف حتما” باید رقیق باشد .

پیشنهاد سرآشپز: در صورت دلخواه وسط مواد سس مایونز ( به میزان لازم ) میریزیم . در صورت دلخواه میتوانید کمی از آب گوشت را نیز با مواد مخلوط کنید .

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code