خانه / آشپزی / بورک سلطنتی

بورک سلطنتی

  آماده شده برای 6 نفر

  زمان لازم برای آماده سازی 40 دقیقه

  زمان لازم برای پخت: 20

موادلازم:

1 – سیب زمینی (پخته شده) 2 عدد متوسط
2 – گردو (خرد شده – نگینی) 1 پیمانه
3 – گوشت چرخ کرده 200 گرم
4 – پیاز (نگینی – سرخ شده) 2 قاشق سوپ خوری
5 – جعفری (خرد شده) 1/4 پیمانه
6 – خمیر (یوفکا) 3 ورق
7 – شیر (کم چرب) 1/2 پیمانه
8 – کره 55 گرم
9 – نمک (و فلفل سیاه) به میزان لازم
10 – سیاه دانه به میزان لازم

شرح و مراحل پخت : سیب زمنی را پخته و نگینی خرد کنید  کمی تفت دهید تا شفاف بشود درون تابه جداگانه

گوشت را اضافه کنید تا گلوله های گوشت باز شود و پیاز سرخ شده را هم اضافه کنید مواد را به سیب زمینی اضافه کنید

رنگ گوشت که برگشت ادویه جات را اضافه کنید و از روی حرارت برداشته و جعفری خرد شده را اضافه کنید با گردوی نگین شده

سینی تفلون را چرب کنید خمیر یوفکار را به صورت نواری برش دهید ( هفت سانتی)

لایه اول را کره آب شده و شیرمالیده با برس اضافه تا باعث چسبندگی خمیر ها شود  و لایه دوم هم همینطور . ولی نیازی به لایه سوم نیست سه لایه دیگر را هم به حالت بعلاوه قرار دهید  و همین مراحل را انجام دهید

مواد را وسط خمیر یوفکا قرار دهید و خمیر را بسته  به صورت مستطیل در میاوریم و رویش را اضافه های خمیر را نامنظم رویش ریخته  و کمی هم  شیر روی  آن ریخته و اخر سر کمی هم زرده تخم مرغ رویش بزنید  کمی سیاه دانه پاشیده و داخل فر گذاشته به مدت زمان بیست  دقیقه تا پخته شود با درجه حرارت 180 سانتیگراد

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code