خانه / آشپزی / آلو بخارا

آلو بخارا

آماده شده برای 0 نفر

  زمان لازم برای آماده سازی 30 دقیقه

  زمان لازم برای پخت: 48

 

موادلازم:

1 – آلو (ترجیجا از نوع هسته جدا) به میزان لازم
2 – شکر به میزان لازم
شرح و مراحل پخت:

آلوها شسته بعد از خشک شدن پوست آن را چاقو میگیریم .پوست بسیار نازکی که با ناخن هم کنده میشود در سبدی فلزی چیده و به مدت دو روز زیر آفتاب میگذاریم.  تا نیمه خشک شود .به حدی که وقتی شکر لابه لای آن میریزیم شکر را در خود حل کند .و مقدار شکر هم به مقدار آلو بستگی دارد.وقتی شکر را لابه لای ان پاشیدیم درب ظرف را بسته و یک هفته در یخچال میگذاریم. .

بعد از یک هفته الو بخارا اماده است .
هم به عنوان تنقلات و هم به عنوان چاشنی در غذا .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code